Înmânarea certificatelor de calificare la Școala Profesională nr. 2 din Chișinău

Distribuie aceasta noutate

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Pe data de 10 și 11 iulie 2019, în Sala de festivități a instituției, a avut loc ceremonia de înmânare a certificatelor de calificare profesională. În acest an au participat la eveniment 258 de absolvenți: bucătari (85), brutari (23), cofetari (21), controlori produse alimentare (19), controlori casieri (26), lucrători pensiune turistică (17), chelneri (7), bucătari-chelneri (38), brutari-cofetari (22), care și-au făcut studiile atât cu finanțare bugetară, cât și cu taxă de studii. Promoția 2019 va completa domeniul alimentației publice, comerțului și turismului cu tineri specialiști care sunt așteptați pe piața muncii.

Printre cei mai buni absolvenți la reușită școlară, pregătire profesională și implicare în viața școlii s-au înscris: Coțofană Nicoleta, Frăsînescu Adriana, Frunză Cătălina, Mămăligă Daniela, Cojocaru Maria, Balan Nicoleta, Colesnic Maria, Praporscic Carolina, Șișcanu Adelina.

În cadrul festivității au felicitat absolvenții și le-au dorit realizări profesionale și succese directorul instituției Vitalie Belîi, directorul adjunct Ludmila Guțanu, șeful secției Petru Moisei, diriginții și profesorii Marcela Lebediuc, Maria Doloșcan.

La rândul său, tinerii au adus mulțumiri personalului didactic și administrației în „Cartea evocărilor absolvenților” pentru efort și contribuție în devenirea lor profesională.

 

Lista absolvenților cu cea mai mare medie generală

obținută la programele de formare profesională

în anul de studii 2018-2019

Grupa

Nume, prenume absolvent

Media generală

 

      Notă

 

Meseria: BUCĂTAR

216 B Coțofană Nicoleta 9,15 (din 85 absolvenți)

Meseria: BRUTAR

219 BR Frăsînescu Adriana 8,78 (din 23 absolvenți)

Meseria: COFETAR

220 C Frunză Cătălina 9,05 (din 21 absolvenți)

Meseria: CONTROLOR PRODUSE ALIMENTARE

221 CPA Mămăligă Daniela 8,83 (din 19 absolvenți)

Meseria: CONTROLOR-CASIER

222 CC Cojocaru Mariana 9,10 (din 26 absolvenți)
 

Meseria: LUCRĂTOR  PENSIUNE  TURISTICĂ

223 LPT Balan Nicoleta 9,41 (din 17 absolvenți)

Meseria: BUCĂTAR-CHELNER

311 BO Colesnic Maria 9,14 (din 38 absolvenți)

Meseria: BRUTAR-COFETAR

313 BRC Praporscic Carolina 8,90 (din 22 absolvenți)

Meseria: CHELNER

18/18 CH Șișcanu Adelina 8,74 (din 7 absolvenți)

 

 

Articole similare

Activităţi şi evenimente

FESTIVALUL GASTRONOMIEI ȘI CULTURII FRANCOFONE

      La 7 martie 2024, elevii Școlii Profesionale nr.2 din Chișinău, însoțiți de profesoara de limbă franceză, Valentina Neagu,   au participat la FESTIVALUL GASTRONOMIEI ȘI CULTURII FRANCOFONE.       Evenimentul a fost organizat, de Biroul Național

Activităţi şi evenimente

ATENȚIE CONCURS!

ANUNȚ       Ministerul Educației și Cercetării, cu sediul în mun. Chișinău, Casa Guvernului, Piața Marii Adunări Naționale nr.1, MD-2033, anunță concurs pentru ocuparea următoarelor funcții vacante:                         –   Director al Școlii Profesionale

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *