Comunicat! Campionatul Gastronomic pentru Juniori, ediția a IV-a, 2019

Distribuie aceasta noutate

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Dragi prieteni,

Comitetul Organizatoric al Campionatului Gastronomic pentru Juniori vă invită să participați la ediția a IV-a a Campionatului, care se va desfășura la 24 mai 2019, în incinta Școlii Profesionale nr. 2 din mun. Chișinau, cu începere de la orele 10.00.

Acest Campionat este destinat elevilor din instituțiile de învățământ profesional tehnic secundar și postsecundar, care pregătesc specialiști la meseriile Bucătar, Cofetar, Brutar și specialitatea Tehnologia alimentației publice.

Scopul Campionatului este promovarea acestor meserii și sporirea atractivității instituțiilor de învățământ profesional tehnic secundar și postsecundar.

Programul Campionatului va include prepararea bucatelor culinare în diverse formate de tipul concursul „Școala Anului”, concursul „Cutia Magică”, precum și prezentarea lucrărilor culinare (tema de acasă) cu genericul „Masa Festivă”.

Programul Campionatului:

10.00 – 10.45 Deschiderea oficială

11.00 – 12.30 Start categoria Școala Anului

12.30 – 13.30 Tema de Acasă „Masa festivă”

14.30 – 15.30 Start categoria Cutia Magică

16.00 – 17.00 Totaluri și premierea câștigătorilor

Membrii Juriului:

  1. Elena Ciobanu – Președintele Juriului, Președintele Comitetului Sectorial pentru Formarea Profesională în Comerţ, Hoteluri şi Restaurante din Moldova, Președinte Asociația Culinarilor Catering Moldova
  2. Evan Carlo – Bucătar-Șef, World Association of Master Chefs
  3. Franco Sanna – Manager General Casa Rinaldi în Moldova
  4. Marian Danu – Bucătar-Șef, Studioul Gastronomic LoChef, trainer, prezentator TV
  5. Aurica Chirsanova – Conferențiar universitar, doctor în științe tehnice, Şef de departament „Alimentație și Nutriție”, Universitatea Tehnică a Moldovei
  6. Alexandru Trifan – Target Group Manager HoReCa/Trader, Customer Management Department
  7. Carolina Guitu – Consultant superior, Direcția Învățământ Profesional Tehnic, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova
  8. Tatiana Lazăr-Cepoi – Producător Compania Publică Teleradio Moldova
  9. Enza Barbaro – Președinte Federația Italiană de Bucătari – Delegația România și Republica Moldova, Chef

Vă așteptăm cu drag!

Cu alese gânduri,
Comitetul Organizatoric

Articole similare

Activităţi şi evenimente

FESTIVALUL GASTRONOMIEI ȘI CULTURII FRANCOFONE

      La 7 martie 2024, elevii Școlii Profesionale nr.2 din Chișinău, însoțiți de profesoara de limbă franceză, Valentina Neagu,   au participat la FESTIVALUL GASTRONOMIEI ȘI CULTURII FRANCOFONE.       Evenimentul a fost organizat, de Biroul Național

Activităţi şi evenimente

ATENȚIE CONCURS!

ANUNȚ       Ministerul Educației și Cercetării, cu sediul în mun. Chișinău, Casa Guvernului, Piața Marii Adunări Naționale nr.1, MD-2033, anunță concurs pentru ocuparea următoarelor funcții vacante:                         –   Director al Școlii Profesionale

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *