La 12 aprilie 2019, în incinta Școlii Profesionale Nr. 2 din Chișinău, a avut loc prezentarea Expoziției gastronomice „Tradiții culinare pascale”, în cadrul căreia discipolii acestei instituții și-au demonstrat capacitățile și aptitudinile profesionale, instruiți cu predilecție și abnegație de cadrele didactice ale școlii. La eveniment au participat și câțiva invitați: dna Elena Ciobanu, președintele Association Culinary Catering Moldova, dna Liliana Stârcea, președintele Asociației pentru Educație și Dezvoltare, dna Elena Pintilei, directorul general al BNRM. Partenerul Biblioteca Națională a Republicii Moldova a venit nu doar cu gânduri bune și urări de sănătate și succes, ci și cu un lot de carte pentru biblioteca Școlii Profesionale Nr. 2. Mulțumim elevilor și profesorilor care au demonstrat un înalt profesionalism la pregătirea acestei expoziții, dar și oaspeților care ne-au onorat cu prezența.
Expoziția gastronomică „Tradiții culinare pascale”, Școala Profesională nr. 2 Chișinău, 12 aprilie 2019
Опубликовано Şcoala Profesională nr. 2 Chişinău Понедельник, 15 апреля 2019 г.
0 comentarii