Școala Profesională nr. 2 Chișinău, cu susținerea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, a organizat vineri, 19 aprilie 2019, Concursul de specialitate „Cel mai bun în meserie”. Elevii anul I și II, specialitatea Bucătar, au susținut un test de performanță la proba de concurs „Cutia Magică”. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul Laboratorului tehnologic al Şcolii Profesionale nr. 2.
Obiectivele concursului au urmărit:
- Stimularea creșterii profesionale a elevilor instituției;
- Consolidarea competențelor profesionale ale elevilor la meseria Bucătar;
- Promovarea valorilor naționale prin arta culinară;
- Promovarea meseriei Bucătar;
- Dezvoltarea spiritului de competiţie;
- Etalarea aptitudinilor profesionale.
În concurs s-au înscris 6 Echipe:
Echipa I „Gustoșel”:
- Butnaru Victor – gr. 218 B;
- Parfene Eugeniu – gr. 218 B;
- Dascăl Cristina – gr. 216 B.
Echipa II „Bucătarii juniori”:
- Ghemu Irina – gr. 7;
- Nour Elena;
- Florea Ion.
Echipa III „Bon Appetit”:
- Guzun Alexei – gr. 211 BO;
- Șmatoc Olga – gr. 211 BO;
- Gonța Vasile – gr. 211 BO.
Echipa IV „Ratatui”:
- Pascal Mariana;
- Sârghi Petru;
- Ceban Arina.
Echipa V „Bucătari ingenioși”:
- Babcinschi Grigore;
- Popov Dimitriana;
- Dutca Ina.
Echipa VI „Creme de la Creme”:
- Bivol Eduard – gr. 18/9B;
- Coroi Olga – gr. 18/5B;
- Pasincovschii Daniel – gr. 18/1BO;
În urma deliberărilor, Juriul a desemnat următorii laureați:
Locul I – Echipa „Creme de la Creme”, maistru-instructor: Gangur Nadejda.
Locul II – Echipa „Bon Appetit”, maistru-instructor: Festican Maria.
Locul III – Echipa „Gustoșel”, maistru-instructor: Rusanovschii Mihail.
Felicitări tuturor participanților, laureaților și maiștrilor-instructori pentru implicare și rezultate frumoase obținute în cadrul acestui concurs.
Sesiune foto:
0 comentarii