ȘCOALA PROFESIONALĂ NR. 2 DIN CHIȘINĂU ARE DIRECTOR ALES PRIN CONCURS

Distribuie aceasta noutate

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Vitalie Belîi a fost desemnat astăzi, 20 iunie 2024, prin ordinul Ministerului Educației și Cercetării, în calitate de director al Școlii Profesionale nr. 2 din Chișinău. Prezentarea directorului ales colectivului instituției a fost făcută de către Silviu Gîncu, șeful Direcției politici în domeniul învățământului profesional tehnic.

Vitalie Belîi a fost declarat câștigător al concursului organizat de Ministerul Educației și Cercetării (MEC) pentru funcția de director al acestei instituții printr-un comunicat de presă emis de minister la data de 2 mai 2024. Domnia sa a asigurat din luna mai 2018 interimatul aceleiași funcții, potrivit site-ului oficial al instituției.

Vitalie Belîi este doctor în filosofie, conferențiar universitar, deținător al gradului managerial doi și gradului didactic superior. Are o vastă experiență managerială, didactică și științifică, demonstrată plenar în cadrul sistemului de învățământ superior și profesional tehnic.

Școala Profesională nr. 2 din Chișinău este o instituție emblematică a sistemului național de formare și dezvoltare profesională de nivel 3 ISCED. Are o istorie și tradiții bogate, fiind fondată în anul 1940, și a devenit în timp o comunitate educațională credibilă în fața beneficiarilor, propunând constant o ofertă educațională atractivă.

Anual, instituția pregătește peste 300 de specialiști în domenii precum „Fabricarea produselor de brutărie, patiserie și cofetărie”, „Controlul calității produselor alimentare” și „Servicii în alimentația publică/Servicii de deservire, turism și agrement”.

Articole similare

Activităţi şi evenimente

ȘCOALA PROFESIONALĂ NR. 2 DIN CHIȘINĂU ARE DIRECTOR ALES PRIN CONCURS

Vitalie Belîi a fost desemnat astăzi, 20 iunie 2024, prin ordinul Ministerului Educației și Cercetării, în calitate de director al Școlii Profesionale nr. 2 din Chișinău. Prezentarea directorului ales colectivului instituției a fost făcută de către Silviu Gîncu,

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *