Distribuie aceasta noutate

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

      Dificultatea tinerilor de a-și alege o carieră pe care să o urmeze în viitor reprezintă una dintre marile dileme ale societății. Informarea și consilierea elevilor, familiarizarea acestora cu cerințele pieței muncii, identificarea oportunităților pentru carieră, dar și prezentarea ofertei instituției noastre, au constituit obiectivele Evenimentului organizat de IP Școala Profesională nr.2, din Chișinău în parteneriat cu Liceul Teoretic ,,V. Alecsandri” din Bălți. Astfel, astăzi, 29.03.2024 un grup de elevi din municipiul Bălți au fost în vizită în instituția noastră. Elevii de gimnaziu, însoțiți de directoarea adjunctă Galina Blîndu, au fost informați despre avantajele continuării studiilor în Școala Profesională nr.2.  Elevii au asistat la orele practice desfășurate în atelierele instituției la profesorii, maiștri instructori Grama Angela, Rusanovschi Mihail Burduja Angela și  Onța Victoria. Oaspeții au avut o întrevedere cu echipa managerială a școlii, în persoana domnului Belîi Vitalie, director interimar, Cebotari Ludmila și Chirev Svetlana, directoare adjuncte.  Elevii au interacționat cu reprezentanții consiliului elevilor, ghidați de Nina Brânzilă și Aurora Țurcanu, profesoară, maistru instructor, au privit filmulețul de promovare a instituției, au fost implicați în sondaj.

 Activitatea de orientare în carieră a fost organizată în cadrul Proiectului ,,Caravana Profesiilor” lansat de către Ministerul Educației și Cercetării al RM în comun cu Camera de Comerț și Industrie a RM.

Articole similare

Activităţi şi evenimente

CARAVANA PROFESIILOR

      Dificultatea tinerilor de a-și alege o carieră pe care să o urmeze în viitor reprezintă una dintre marile dileme ale societății. Informarea și consilierea elevilor, familiarizarea acestora cu cerințele pieței muncii, identificarea oportunităților pentru

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *