Industria cărnii, industria laptelui, industria produselor fermentative, industria de morărit şi panificaţie ect.
Controlorul produse alimentare are principala sarcină să verifice calitatea produselor alimentare. Dacă este vorba de un produs alimentar, controlul se referă la respectarea reţetelor de fabricaţie, modul în care s-au respectat condiţiile igienico-sanitare de producţie, controlul îndeplinirii condiţiilor de depozitare, transport şi comercializare. Absolvenţii noştri pot lucra în următoarele domenii:
Controlorul produse alimentare are principala sarcină să verifice calitatea produselor alimentare. Dacă este vorba de un produs alimentar, controlul se referă la respectarea reţetelor de fabricaţie, modul în care s-au respectat condiţiile igienico-sanitare de producţie, controlul îndeplinirii condiţiilor de depozitare, transport şi comercializare. Absolvenţii noştri pot lucra în următoarele domenii:
Industria cărnii, industria laptelui, industria produselor fermentative, industria de morărit şi panificaţie ect.
Ce face Controlorul produse alimentare?
Ce trebuie să ştie?
Competenţe fundamentale:
Meseria de Controlorul produse alimentare se obţine în urma absolvirii şcolii profesionale cu obţinerea unui certificat recunoscut pe plan naţional. Înscrieţi-vă dacă visaţi la meseria dată. Ca să fii bun trebuie să fii profesionist, iar ca să fii profesionist trebuie să ştii totul.