MESERIA – BRĂȚARA DE AUR

Distribuie aceasta noutate

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

      În ziua de 30 martie, elevii anului I, II și III au participat la Concursul Gastronomic „MESERIA – BRĂȚARA DE AUR”  petrecut în incinta instituției,  coordonat de prof. Ana Coadă și Tatiana Șarcova.  

      În cadrul probelor fiecare echipă din concurs au avut sarcina de a prepara trei bucate din ingredientele propuse, demonstrând aptitudinile pentru a prepara, decora și prezenta.

     Evenimentul s-a derulat în prezența celor care au acordat note echipelor din concurs, jurizând cu maximă seriozitate –  directorului – Vitalie Belîi, dir. adjunct instruire practică și producere Dorina Dumbravă și invitații: Constantin Șeremet,  directorul restaurantul „Regal”; Alina Dusceac, reprezentant METRO

         Clasament final este: 

Locul I – echipa Chef di Isso:

Cemensciuc Damian, gr. 20/31 BCH;

Botnari Valeria, gr. 20/31 BCH;

Chiril Marinela, gr. 20/31 BCH.

Locul II – echipa Cheflii la Cuțite:

Dulap Daniel, gr.21/26 B;

Șeremet Mihaela, gr.21/22 BCH;

Creț Daniel, gr.22/3 B.

Locul III – echipa Ratatoui:

Zamurca Daniela, gr.21/28 B;

Ceban Cristina gr.21/28 B;

Sorocean Maxim gr.22/5 B.

Mențiune – echipa Bucătarii iscusiți:

Șevcenco Alexandra, grupa 20/33 BCH;

Dediț Maria, grupa 21/21 BCH;

Ptrache Vlada, grupa 22/2 B.

Meseria se învață, pasiunile se dezvoltă și se cultivă prin cunoaștere.

Bravo!

Articole similare

Activităţi şi evenimente

CARAVANA PROFESIILOR

      Dificultatea tinerilor de a-și alege o carieră pe care să o urmeze în viitor reprezintă una dintre marile dileme ale societății. Informarea și consilierea elevilor, familiarizarea acestora cu cerințele pieței muncii, identificarea oportunităților pentru

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *