Adolescenţa este mai frumoasă în siguranţă!

Distribuie aceasta noutate

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Școala Profesională nr. 2 din Chișinău – gazda Evenimentului de lansare a proiectului „Dezvoltarea rezilienței față de exploatarea sexuală și comercială pentru adolescenții din cadrul școlilor profesionale”.

În cadrul acțiunii a fost semnat Acordul de parteneriat cu Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (CNPAC), obiectivul căruia este crearea unui climat de colaborare în cadrul proiectului, informare și dezvoltare a rezilienței în rândul adolescenților.

Împreună cu cele 10 școli profesionale semnatare, ne-am asumat responsabilitatea pentru antrenarea și punerea în aplicare a politicii de protecție a copilului la nivelul instituției, antrenarea elevilor și profesorilor în activitățile Proiectului.

Evenimentul a fost organizat de către CNPAC în parteneriat cu Direcția secretariate permanente a Cancelariei de Stat, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova și cu suportul Ambasadei Olandei.

Articole similare

Activităţi şi evenimente

ATELIERS DE FORMATION CONTINUE

Le Bureau National de l’Agence Universitaire de la Francophonie en République de Moldova a organisé des ateliers de formation continue à destination des enseignants de français : ”Travailler des documents authentiques en classe de FLE ”et

Activităţi şi evenimente

COMUNICAREA ASERTIVĂ DESCHIDE CALEA SPRE SUCCES

Asertivitatea înseamnă să fii pregătit pentru ceea ce vrei să obții.        Înseamnă să știi foarte clar ce nevoi ai. Înseamnă confruntare și cere foarte mult curaj. Unii spun ca este greu sa

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *