Adolescenţa este mai frumoasă în siguranţă!

Distribuie aceasta noutate

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Școala Profesională nr. 2 din Chișinău – gazda Evenimentului de lansare a proiectului „Dezvoltarea rezilienței față de exploatarea sexuală și comercială pentru adolescenții din cadrul școlilor profesionale”.

În cadrul acțiunii a fost semnat Acordul de parteneriat cu Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (CNPAC), obiectivul căruia este crearea unui climat de colaborare în cadrul proiectului, informare și dezvoltare a rezilienței în rândul adolescenților.

Împreună cu cele 10 școli profesionale semnatare, ne-am asumat responsabilitatea pentru antrenarea și punerea în aplicare a politicii de protecție a copilului la nivelul instituției, antrenarea elevilor și profesorilor în activitățile Proiectului.

Evenimentul a fost organizat de către CNPAC în parteneriat cu Direcția secretariate permanente a Cancelariei de Stat, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova și cu suportul Ambasadei Olandei.

Articole similare

Activităţi şi evenimente

”Pâinea este snop de soare adunat cu bob de grâu…”.

 Astăzi, 22 septembrie 2022, pe holurile Școlii Profesionale nr.2 s-a împletit armonios aroma de pâine coaptă cu melodia și versul. Administrația școlii, maiștri-instructori, profesorii și elevii anului I meseria Brutar-cofetar, au fost invitații activității transdisciplinare:

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *