Adolescenţa este mai frumoasă în siguranţă!

Distribuie aceasta noutate

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Școala Profesională nr. 2 din Chișinău – gazda Evenimentului de lansare a proiectului „Dezvoltarea rezilienței față de exploatarea sexuală și comercială pentru adolescenții din cadrul școlilor profesionale”.

În cadrul acțiunii a fost semnat Acordul de parteneriat cu Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (CNPAC), obiectivul căruia este crearea unui climat de colaborare în cadrul proiectului, informare și dezvoltare a rezilienței în rândul adolescenților.

Împreună cu cele 10 școli profesionale semnatare, ne-am asumat responsabilitatea pentru antrenarea și punerea în aplicare a politicii de protecție a copilului la nivelul instituției, antrenarea elevilor și profesorilor în activitățile Proiectului.

Evenimentul a fost organizat de către CNPAC în parteneriat cu Direcția secretariate permanente a Cancelariei de Stat, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova și cu suportul Ambasadei Olandei.

Articole similare

Activităţi şi evenimente

Campionatul Național Gastronomic pentru Juniori – 2023

        Vineri, 12 Mai 2023, la Școala Profesională nr. 2 din mun. Chișinău (gazda evenimentului) s-a desfășurat cea de-a VII-a ediție a Campionatului Național Gastronomic pentru Juniori. Scopul evenimentului este promovarea instituțiilor

Activităţi şi evenimente

PREVENIREA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE

În cadrul instituției la data de 03.05.23,  Centrul Național de Formare, Asistenți, Consiliere și Educație din Moldova a organizat pentru elevi și cadrele didactice seminarul cu genericul ”Prevenirea traficului de ființe umane” realizat în cadrul

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *