Anunț privind rezultatele concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante  

Distribuie aceasta noutate

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Anunț privind rezultatele concursului pentru ocuparea

funcțiilor vacante  de director adjunct și șefi de secții

 ai Școlii Profesionale nr.2, mun. Chișinău

Instituția Publică Școala Profesională nr. 2, Chișinău în conformitate cu prevederile Ordinului nr.673 din 09.07.2015 pentru aprobarea Regulamentului cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului pentru ocuparea funcţiei de conducere în instituţiile de învăţănt profesional tehnic, publicat în Monitorul Oficial nr. 2016-210  art nr. 1363 MODIFICAT OME 283 din 12.04.16 MO 256-267/12.08.16 art.1283; în vigoare 12.08.16 și în temeiul Procesului – verbal nr. 3 al ședinței Comisiei de concurs pentru ocuparea funcțiilor vacante de director adjunct pentru instruire practică și producere, sef de secție practică (profil tehnologic, comerț și turism), șef de secție pentru asigurarea calității din 24.09.19 anunță rezultatele concursului:

În conformitate cu decizia Comisiei de concurs pentru ocuparea funcțiilor de director adjunct și șefi de secții ai Școlii Profesionale nr. 2, mun. Chișinău sunt desemnați învingători ai concursului după cum urmează:

  1. Funcțiade director adjunct pentru instruire practică și producere  Dumbrava Dorina
  1. Funcțiade sef de secție practică (profil tehnologic) Grama Angela
  1. Funcția desef de secție pentru asigurarea calității Chirev Svetlana 
  1. Funcția desef de secție didactică Lebediuc Marcela

      

Articole similare

Activităţi şi evenimente

CEL MAI BUN PLAN DE AFACERI

      Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova și Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) au organizat cea de-a X-a ediții a concursului național „Cel mai bun plan de afaceri”.

Activităţi şi evenimente

Parteneri

Multumim METRO Moldova, partenerul, susținătorul devotat al scolii noastre, promotor consecvent al culturii gastronomice din țară.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *