Google
Facebook
Youtube
Search
Close
Noutăți
Galerie
Biblioteca
Menu
Noutăți
Galerie
Biblioteca
Google
Facebook
Youtube
Noutăți
Galerie
Biblioteca
Menu
Noutăți
Galerie
Biblioteca
Acasă
Despre
Mesajul directorului
Istoric
Structura
Misiunea și Viziunea Instituției
Indentitate vizuală
Imnul școlii
Acte normative
Transparența decizională
Achiziții publice
Evaluarea financiară
Control intern managerial (CIM)
Educație
Meserii
Bucătar
Cofetar
Brutar
Chelner (Ospătar)
Controlor-casier
Controlor produse alimentare
Lucrător pensiune turistică
Brutar-Cofetar
Bucătar-Chelner
Echipa managerială
Profesori
Maiștri-instructori
Posturi vacante
CEIAC
Chestionare
Monitorizare
Ordine
Organigrama și Componența
Planuri
Proceduri operaționale elaborate
Rapoarte
Regulamente
Strategia
Consiliul de etică
Planuri de Studii
Proiecte
CONSEPT IV
UNFPA
FRANCOFONIA
CREATIVO
Admiterea
Plan de înmatriculare
Regulamentul
Comisia de admitere
Rezultatele admiterii, turul I
Rezultatele admiterii, turul II
Rezultatele finale ale admiterii
Avize
Activităţi şi evenimente
Elevi
Orar
Consiliul Elevilor
Istorii de succes
Ședințe cu părinții
Practica
Examene de calificare
Contacte
Adresa
Carte de telefoane
Contabilitate
Trimite un mesaj
Menu
Acasă
Despre
Mesajul directorului
Istoric
Structura
Misiunea și Viziunea Instituției
Indentitate vizuală
Imnul școlii
Acte normative
Transparența decizională
Achiziții publice
Evaluarea financiară
Control intern managerial (CIM)
Educație
Meserii
Bucătar
Cofetar
Brutar
Chelner (Ospătar)
Controlor-casier
Controlor produse alimentare
Lucrător pensiune turistică
Brutar-Cofetar
Bucătar-Chelner
Echipa managerială
Profesori
Maiștri-instructori
Posturi vacante
CEIAC
Chestionare
Monitorizare
Ordine
Organigrama și Componența
Planuri
Proceduri operaționale elaborate
Rapoarte
Regulamente
Strategia
Consiliul de etică
Planuri de Studii
Proiecte
CONSEPT IV
UNFPA
FRANCOFONIA
CREATIVO
Admiterea
Plan de înmatriculare
Regulamentul
Comisia de admitere
Rezultatele admiterii, turul I
Rezultatele admiterii, turul II
Rezultatele finale ale admiterii
Avize
Activităţi şi evenimente
Elevi
Orar
Consiliul Elevilor
Istorii de succes
Ședințe cu părinții
Practica
Examene de calificare
Contacte
Adresa
Carte de telefoane
Contabilitate
Trimite un mesaj
Manuale la disciplinele de specialitate
Acasă
Biblioteca
Manuale la disciplinele de specialitate
Brutar
Cofetar
Controlor produse alimentare
Bucătar
Ospătar
Lucrător pensiune turistică
Curricule
Curriculumul modular Meseria – COFETAR
Vizualizează
Descarcă
Curriculumul modular Meseria -BUCĂTAR
Vizualizează
Descarcă
Curriculumul modular Meseria – BRUTAR
Vizualizează
Descarcă
Curriculumul modular Meseria – CONTROLOR-CASIER
Vizualizează
Descarcă
Curriculumul modular Meseria – LUCRĂTOR PENSIUNE TURISTICĂ
Vizualizează
Descarcă
Curriculumul modular Meseria – CONTROLOR PRODUSE ALIMENTARE
Vizualizează
Descarcă
Curriculumul modular Meseria – CHELNER (ospătar)
Vizualizează
Descarcă
Brutar
Bazele teoretice a panificaţiei
Vizualizează
Descarcă
Bazele teoretice a panificației
Vizualizează
Descarcă
Cartea brutarului
Vizualizează
Descarcă
Manualul brutarului
Vizualizează
Descarcă
Metode moderne de preparare a pâinii
Vizualizează
Descarcă
Procese de Baza in Alimentatie
Vizualizează
Descarcă
Cofetar
Cofetar patiser
Vizualizează
Descarcă
Prepararea bucatelor dulci
Vizualizează
Descarcă
Specialități de patiserie. Buteikis
Vizualizează
Descarcă
Controlor produse alimentare
Caracteristicile laptelui
Vizualizează
Descarcă
Controlul şi analiza cărnii
Vizualizează
Descarcă
Lucrari de laborator în industria alimentara
Vizualizează
Descarcă
Obiectul microbiologiei
Vizualizează
Descarcă
Tehnologia smântânii pentru alimentație
Vizualizează
Descarcă
Bucătar
Merceologia alimentară
Vizualizează
Descarcă
Prepararea bucatelor din carne
Vizualizează
Descarcă
Prelucrarea primară a cărnii și pregătirea semipretaratelor din carne
Vizualizează
Descarcă
Prelucrarea primară a păsării și pregătirea semipreparatelor din pasăre
Vizualizează
Descarcă
Prelucrarea primară a peștelui și pregătirea semipreparatelor din pește
Vizualizează
Descarcă
Prepararea bucatelor din ouâ cu brânză
Vizualizează
Descarcă
Prepararea bucatelor din pasăre
Vizualizează
Descarcă
Prepararea bucatelor din pește
Vizualizează
Descarcă
Prepararea bucatelor și articolelor culinare din aluat
Vizualizează
Descarcă
Prepararea bucatelor și garniturilor din legume
Vizualizează
Descarcă
Prepararea bucatelor și gustărilor reci
Vizualizează
Descarcă
Rețete pentru bucătari
Vizualizează
Descarcă
Termeni specifici folosiți în bucătărie
Vizualizează
Descarcă
Ospătar
Lucrător pensiune turistică
Curricule
Curriculumul modular Meseria – COFETAR
Curriculumul modular Meseria -BUCĂTAR
Curriculumul modular Meseria – BRUTAR
Curriculumul modular Meseria – CONTROLOR-CASIER
Curriculumul modular Meseria – LUCRĂTOR PENSIUNE TURISTICĂ
Curriculumul modular Meseria – CONTROLOR PRODUSE ALIMENTARE
Curriculumul modular Meseria – CHELNER (ospătar)
Brutar
BAZELE TEORETICE A PANIFICAŢIEI
METODE MODERNE DE PREPARARE A PÂINII
CARTEA BRUTARULUI
Cofetar
COFETAR – PATISER
Controlor produse alimentare
LUCRĂRI DE LABORATOR ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ
MICROBIOLOGIA
CARACTERISTICILE LAPTELUI
TEHNOLOGIA SMÂNTÂNII PENTRU ALIMENTAȚIE
MERCEOLOGIA ALIMENTARĂ
Bucătar
Prelucrarea primară a cărnii și pregătirea semipreparatelor din carne
Prepararea bucatelor din carne
Prelucrarea primară a păsării și pregătirea semipreparatelor din pasăre
Prepararea bucatelor din pasăre
Prelucrarea primară a peștelui și pregătirea semipreparatelor din pește
Prepararea bucatelor din pește
Prepararea bucatelor din ouă cu brânză
Prepararea bucatelor dulci
Prepararea bucatelor și garniturilor din legume
Prepararea bucatelor și gustărilor reci
Termeni specifici folosiți în bucătărie