CAREU DE TOTALIZARE DEDIDCAT SAPTAMANII LIMBII ENGLEZE

Distribuie aceasta noutate

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Ziua Limbii Engleze este marcată anual la data de 23 aprilie. Cu acest prilej în perioada 04 – 10 aprilie în școală s-a desfășurat Săptămâna Limbii engleze, în cadrul căreia circa 30 de elevi, care studiază limba engleză au participat la diferite activități. Au fost scrise eseuri despre ȚARĂ, PACE, MAMA, PRIETENIE și LIMBA MATERNĂ unde tinerii au avut posibilitatea să-și etaleze competențele lingvistice.
Un alt eveniment care se cere a fi menționat este participarea la Concursul Internațional de produse digitale din cadrul proiectului internațional Limbile străine – Punți spre Oportunități de Carieră! Speram ca elevii anului I Popa Andrei din grupa 22/4 B, Iliescu Vlada și Mitrean Olga din grupa 22/14 LPT ne vor bucura cu rezultate frumoase.
Elevii care s-au manifestat în cadrul acestor evenimente au fost decernați cu Diplome . Felicitări tuturor!!!

Articole similare

Activităţi şi evenimente

CEL MAI BUN PLAN DE AFACERI

      Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova și Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) au organizat cea de-a X-a ediții a concursului național „Cel mai bun plan de afaceri”.

Activităţi şi evenimente

Parteneri

Multumim METRO Moldova, partenerul, susținătorul devotat al scolii noastre, promotor consecvent al culturii gastronomice din țară.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *