CEL MAI BUN PLAN DE AFACERI

Distribuie aceasta noutate

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

      Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova și Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) au organizat cea de-a X-a ediții a concursului național „Cel mai bun plan de afaceri”. Evenimentul a avut loc în incinta Instituției Publice Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și a adus în prim-plan ideile antreprenoriale inovatoare ale elevilor din întreaga țară. Obiectivul general al Concursului este de a stimula prin competiție abilitățile antreprenoriale ale elevilor și a facilita astfel corelarea pregătirii teoretice cu pregătirea practică.


La această competiție eleva Școlii Profesionale nr.2, mun. Chișinău, Cazacu Andreea grupa 20/34 BRC selecționată în urma etapei regionale unde a fost clasată pe locul II.   
La Etapa finală a concursului Andreea a obținut mențiunea ”Cea mai bună prezentare” și ia  fost acordat cadou – telefon performant și alte cadouri de preț, drept recunoaștere a efortului și creativității. 

 Aducem sincere mulțumiri dnei Șvetlana Chirev, profesoară la disciplina Bazele antreprenorialului, pentru îndrumarea în vederea participării la etapa regională și  națională a concursului  „Cel mai bun plan de afaceri”,  pentru ideile ingenioase și inovative, care au fost apreciate doar cu cuvinte de laude de către membrii comisiei de evaluare.

    Scopul acestui Concurs este ca tinerii să poată aplica în practică creativitatea, gândirea strategică și abilitățile de afaceri, astfel contribuind la formarea viitoarei generații de lideri și antreprenori în lumea actuală în continuă schimbare.

Organizatori: IP Centrul de Excelență în Economie și Finanțe în colaborare cu Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova și AO Centrul 

pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri. Parteneri oficiali ai evenimentului: OCN „Microinvest” S.R.L. B.C. „Moldindconbank” S.A

Articole similare

Activităţi şi evenimente

ȘCOALA PROFESIONALĂ NR. 2 DIN CHIȘINĂU ARE DIRECTOR ALES PRIN CONCURS

Vitalie Belîi a fost desemnat astăzi, 20 iunie 2024, prin ordinul Ministerului Educației și Cercetării, în calitate de director al Școlii Profesionale nr. 2 din Chișinău. Prezentarea directorului ales colectivului instituției a fost făcută de către Silviu Gîncu,

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *