Cofetar/Cofetară

Cofetarul/cofetara sunt cei care fac dulciuri, produse de patiserie, prajituri si alte produse de cofetarie. prepară, amestecă, fierbe, coace şi decorează diferite tipuri de dulciuri, pentru a le vinde publicului, lucrând în laboratoare, spații special amenajate în cofetării, restaurante, hoteluri, în industrie. Mediul de lucru presupune temperaturi inalte, mirosuri si lucrul in schimburi.

Învățământ clasic

Durata de studii: 2 ani

Plan de învățământ

Învățământ Dual

Înveți. Muncești. Câștigi!

Durata de studii: 2 ani

Plan de învățământ

Calificarea de cofetar/cofetară se obţine prin absolvirea unei școli profesionale, la finalul căreia primiţi un certificat recunoscut la nivel naţional. Înscrieţi-vă cu încredere dacă visaţi ca într-o zi să deveniţi un cofetar sau o cofetară de succes – sau, de ce nu, chiar managerul propriei cofetării.