Cofetarul este cel care face dulciuri, produse de patiserie, prajituri si alte produse de cofetarie. prepară, amestecă, fierbe, coace şi decorează diferite tipuri de dulciuri, pentru a le vinde publicului, lucrând în laboratoare, spații special amenajate în cofetării, restaurante, hoteluri, în industrie. Mediul de lucru presupune temperaturi inalte, mirosuri si lucrul in schimburi.
Cofetarul este cel care face dulciuri, produse de patiserie, prajituri si alte produse de cofetarie. prepară, amestecă, fierbe, coace şi decorează diferite tipuri de dulciuri, pentru a le vinde publicului, lucrând în laboratoare, spații special amenajate în cofetării, restaurante, hoteluri, în industrie. Mediul de lucru presupune temperaturi inalte, mirosuri si lucrul in schimburi.
Ce face cofetarul?
Ce trebuie să ştie?
Competenţe fundamentale:
Calificarea de brutar se obţine în urma absolvirii şcolii profesionale cu obţinerea unui certificat recunoscut pe plan naţional. Înscrieţi-vă dacă visaţi să ajungeţi într-o zi un brutar bun sau, de ce nu, un manager de brutărie.
L | MA | MI | J | V | S | D |
31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 |