Brutar/brutăreasă

O pâine bună se obţine cu răbdare… Bunicii noştri ştiau că o pâine bună se face în cel puţin 3 zile. Ca să fii brutar e nevoie şi de pasiune, de rezistenţa, de multă răbdare şi de moralitate. Brutarul este exponentul uneia dintre cele mai vechi meserii din lume. Această profesie importantă însoţeşte umanitatea pe tot parcursul ei.

ÎNVĂȚĂMÂNT CLASIC

Durata de studii: 2 ani

Plan de învățământ

Învățământ Dual

Înveți. Muncești. Câștigi!

Durata de studii: 2 ani

Plan de învățământ

Calificarea de brutar/brutăreasă se obţine prin absolvirea școlii profesionale, la finalul căreia primiţi un certificat recunoscut la nivel naţional. Înscrieţi-vă dacă visaţi ca într-o zi să deveniţi un brutar desăvârșit sau, de ce nu, chiar managerul propriei brutării.