Pe data de 10 și 11 iulie 2019, în Sala de festivități a instituției, a avut loc ceremonia de înmânare a certificatelor de calificare profesională. În acest an au participat la eveniment 258 de absolvenți: bucătari (85), brutari (23), cofetari (21), controlori produse alimentare (19), controlori casieri (26), lucrători pensiune turistică (17), chelneri (7), bucătari-chelneri (38), brutari-cofetari (22), care și-au făcut studiile atât cu finanțare bugetară, cât și cu taxă de studii. Promoția 2019 va completa domeniul alimentației publice, comerțului și turismului cu tineri specialiști care sunt așteptați pe piața muncii.
Printre cei mai buni absolvenți la reușită școlară, pregătire profesională și implicare în viața școlii s-au înscris: Coțofană Nicoleta, Frăsînescu Adriana, Frunză Cătălina, Mămăligă Daniela, Cojocaru Maria, Balan Nicoleta, Colesnic Maria, Praporscic Carolina, Șișcanu Adelina.
În cadrul festivității au felicitat absolvenții și le-au dorit realizări profesionale și succese directorul instituției Vitalie Belîi, directorul adjunct Ludmila Guțanu, șeful secției Petru Moisei, diriginții și profesorii Marcela Lebediuc, Maria Doloșcan.
La rândul său, tinerii au adus mulțumiri personalului didactic și administrației în „Cartea evocărilor absolvenților” pentru efort și contribuție în devenirea lor profesională.
Lista absolvenților cu cea mai mare medie generală
obținută la programele de formare profesională
în anul de studii 2018-2019
Grupa |
Nume, prenume absolvent |
Media generală |
Notă
|
Meseria: BUCĂTAR |
|||
216 B | Coțofană Nicoleta | 9,15 | (din 85 absolvenți) |
Meseria: BRUTAR |
|||
219 BR | Frăsînescu Adriana | 8,78 | (din 23 absolvenți) |
Meseria: COFETAR |
|||
220 C | Frunză Cătălina | 9,05 | (din 21 absolvenți) |
Meseria: CONTROLOR PRODUSE ALIMENTARE |
|||
221 CPA | Mămăligă Daniela | 8,83 | (din 19 absolvenți) |
Meseria: CONTROLOR-CASIER |
|||
222 CC | Cojocaru Mariana | 9,10 | (din 26 absolvenți) |
Meseria: LUCRĂTOR PENSIUNE TURISTICĂ |
|||
223 LPT | Balan Nicoleta | 9,41 | (din 17 absolvenți) |
Meseria: BUCĂTAR-CHELNER |
|||
311 BO | Colesnic Maria | 9,14 | (din 38 absolvenți) |
Meseria: BRUTAR-COFETAR |
|||
313 BRC | Praporscic Carolina | 8,90 | (din 22 absolvenți) |
Meseria: CHELNER |
|||
18/18 CH | Șișcanu Adelina | 8,74 | (din 7 absolvenți) |
0 comentarii