În ziua de 30 martie, elevii anului I, II și III au participat la Concursul Gastronomic „MESERIA – BRĂȚARA DE AUR” petrecut în incinta instituției, coordonat de prof. Ana Coadă și Tatiana Șarcova.
În cadrul probelor fiecare echipă din concurs au avut sarcina de a prepara trei bucate din ingredientele propuse, demonstrând aptitudinile pentru a prepara, decora și prezenta.
Evenimentul s-a derulat în prezența celor care au acordat note echipelor din concurs, jurizând cu maximă seriozitate – directorului – Vitalie Belîi, dir. adjunct instruire practică și producere Dorina Dumbravă și invitații: Constantin Șeremet, directorul restaurantul „Regal”; Alina Dusceac, reprezentant METRO
Clasament final este:
Locul I – echipa Chef di Isso:
Cemensciuc Damian, gr. 20/31 BCH;
Botnari Valeria, gr. 20/31 BCH;
Chiril Marinela, gr. 20/31 BCH.
Locul II – echipa Cheflii la Cuțite:
Dulap Daniel, gr.21/26 B;
Șeremet Mihaela, gr.21/22 BCH;
Creț Daniel, gr.22/3 B.
Locul III – echipa Ratatoui:
Zamurca Daniela, gr.21/28 B;
Ceban Cristina gr.21/28 B;
Sorocean Maxim gr.22/5 B.
Mențiune – echipa Bucătarii iscusiți:
Șevcenco Alexandra, grupa 20/33 BCH;
Dediț Maria, grupa 21/21 BCH;
Ptrache Vlada, grupa 22/2 B.
Meseria se învață, pasiunile se dezvoltă și se cultivă prin cunoaștere.
Bravo!
0 comentarii