Distribuie aceasta noutate

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Astazi am pășit cu dreptul în sezonul sindical electoral. Am debutat prin desfășurarea adunării de dare de seamă a Comitetului sindical instituțional si realegii noii componenţe a acestuia. 
La eveniment a fost prezenză conducerea de vârf a Federaţiei Sindicale a Educaţiei şi Ştiinţei – Domnul Ghenadie Donos și doamna Nadeja Lavric. 
După prezentarea raportului de activitatea a organizației de catre președintele acesteia – domnul Ion Cocieru – organizația și-a exprimat convingerea ca noul lider ales – Petru Moisei si echipa acestuia va reuși sa realizeze un parteneriat social viabil, orientat spre atingerea obiectivelor intstituționalele de moment și de perspectivă.

Articole similare

Activităţi şi evenimente

OMAGIU PENTRU MARELE POET BASARABEAN GRIGORE VIERU

        Omagiu pentru marele poet basarabean Grigore Vieru la Școala Profesională nr.2 din Chișinău. Vitalie Belîi, directorul instituției, a menționat că Grigore Vieru este prezent în viața noastră prin opera sa, prin cântecele sale,

Activităţi şi evenimente

TÂRGUL IDEILOR DE AFACERI

Ești curios să-ți găsești ideea de afaceri?Vreai să știi cum să parcurgi drumul de la ideație la inovație?Cum să comunici cu publicul?Cum să te finanțezi și să te promovezi?Vino la Școala Profesională nr.2 din Chișinău,

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *