Distribuie aceasta noutate

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Astazi am pășit cu dreptul în sezonul sindical electoral. Am debutat prin desfășurarea adunării de dare de seamă a Comitetului sindical instituțional si realegii noii componenţe a acestuia. 
La eveniment a fost prezenză conducerea de vârf a Federaţiei Sindicale a Educaţiei şi Ştiinţei – Domnul Ghenadie Donos și doamna Nadeja Lavric. 
După prezentarea raportului de activitatea a organizației de catre președintele acesteia – domnul Ion Cocieru – organizația și-a exprimat convingerea ca noul lider ales – Petru Moisei si echipa acestuia va reuși sa realizeze un parteneriat social viabil, orientat spre atingerea obiectivelor intstituționalele de moment și de perspectivă.

Articole similare

Activităţi şi evenimente

CEL MAI BUN PLAN DE AFACERI

      Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova și Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) au organizat cea de-a X-a ediții a concursului național „Cel mai bun plan de afaceri”.

Activităţi şi evenimente

Parteneri

Multumim METRO Moldova, partenerul, susținătorul devotat al scolii noastre, promotor consecvent al culturii gastronomice din țară.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *