PREVENIREA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE

Distribuie aceasta noutate

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
În cadrul instituției la data de 03.05.23,  Centrul Național de Formare, Asistenți, Consiliere și Educație din Moldova a organizat pentru elevi și cadrele didactice seminarul cu genericul ”Prevenirea traficului de ființe umane” realizat în cadrul proiectului ,,Prevenirea și combaterea traficului de persoane, exploatării prin muncă forțată a violenței bazate pe gen” cu suportul financiar al Misiunii permanente a Franței la ONU și altor organizații internaționale din Viena.
Scopul seminarului a fost sensibilizarea opiniei publice asupra fenomenelor socialele ce contribuie la vulnerabilitatea unor persoane din comunitate, la încălcarea drepturilor și intereselor acestora (în special femei, copii și tineri), educarea tuturor categoriilor de cetățeni în spiritul intoleranței față de actele de violență, abuz, trafic de persoane și orice alte discriminări.

Articole similare

Activităţi şi evenimente

CARAVANA PROFESIILOR

      Dificultatea tinerilor de a-și alege o carieră pe care să o urmeze în viitor reprezintă una dintre marile dileme ale societății. Informarea și consilierea elevilor, familiarizarea acestora cu cerințele pieței muncii, identificarea oportunităților pentru

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *