SĂPTĂMÂNA LIMBII EGLEZE

Distribuie aceasta noutate

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

       Cu imaginația și spiritul creativ profesorii de limbă engleză cu elevii Școlii Profesionale nr.2 vor desfășurat o gamă variată de activități în cadrul săptămânii dedicate limbii engleze. Startul a fost dat în dimineața zilei de 10 aprilie 2023, prin deschiderea evenimentului cu un flash-mob organizat de elevi. Elevii au pregătit expoziție de afișe, postere, colaje cu imagini și compoziții proprii, cu scopul de a oferi un prilej de informare asupra numitelor zone cunoscute celor ce cunosc sau doresc să cucerească imensul univers al limbii engleze.
       Zi de zi vor avea loc diverse activități extracurriculare:

10 aprilie – Flash-mob ,,Pig in a Poke”.

11 aprilie – ,,Spelling Bee Contest” (concurs de evaluare a competențelor de scriere corectă în limba engleză).

12 aprilie – „Just One Word” (essay contest). „Doar un cuvânt” (concurs de eseuri).

13 aprilie – Grammar and vocabulary

14 aprilie –  Recital. English Week Totals (activitate finală, în cadrul căreia elevi și-au demonstrat abilitățile prin recital de poezie, cântec și comunicare în limba engleză).

      Eevenimentul organizat va permite ca activitățile de acest tip să dea posibilități de valorificare, aprofundare, exersare a competențelor lingvistice în limba engleză.

Articole similare

Activităţi şi evenimente

ATELIERS DE FORMATION CONTINUE

Le Bureau National de l’Agence Universitaire de la Francophonie en République de Moldova a organisé des ateliers de formation continue à destination des enseignants de français : ”Travailler des documents authentiques en classe de FLE ”et

Activităţi şi evenimente

COMUNICAREA ASERTIVĂ DESCHIDE CALEA SPRE SUCCES

Asertivitatea înseamnă să fii pregătit pentru ceea ce vrei să obții.        Înseamnă să știi foarte clar ce nevoi ai. Înseamnă confruntare și cere foarte mult curaj. Unii spun ca este greu sa

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *