PROIECTAREA ÎNVĂȚĂRII LA DISTANȚĂ ȘI COMUNICAREA DIGITALĂ

Distribuie aceasta noutate

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

        La data de 09 februarie 2022 Comisia metodică Discipline de Cultură Generală a organizat atelierul de lucru cu tematica: ”PROIECTAREA ÎNVĂȚĂRII LA DISTANȚĂ ȘI COMUNICAREA DIGITALĂ” .

    Atelierul a urmărit diseminarea bunelor practici privind îmbinarea armonioasă a competențelor digitale ale cadrelor didactice și impactul acestora în formarea profesională a elevilor. Agenda atelierului a inclus: crearea noilor instrumente online de învățare, partajarea resurselor didactice, discuții axate pe probleme actuale și subiecte de interes comun legate de dezvoltarea competențelor digitale din perspectiva asigurării calității. Prin exemple practice de utilizare a tehnologiilor digitale în organizarea și desfășurarea activității didactice au venit colegele Vera Miron, profesoară de Matematică; Lucia Aculov, profesoară de Chimie și Fizică; Ala Mihailov, profesoară de Biologie; Ludmila Barba, profesoară de Bazele antreprenorialului și Marcela Lebediuc, șefa secției didactice.

      În cadrul atelierului directorul instituției Vitalii Belîi a mulțumit participanților, reiterând importanța asigurării unui proces de instruire la distanță de calitate, diseminarea bunelor practici, metodelor de instruire abordate în cadrul evenimentului cu colegii de la disciplinele de profil.

Articole similare

Activităţi şi evenimente

Ziua Națională a Tineretului

      În conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 552/1996, în Republica Moldova, în a doua duminică a lunii noiembrie, este marcată ,,Ziua Națională a Tineretului”. În acest context, în incinta Școlii Profesionale nr.2, Pretura sectorului

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *