PROIECTAREA ÎNVĂȚĂRII LA DISTANȚĂ ȘI COMUNICAREA DIGITALĂ

Distribuie aceasta noutate

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

        La data de 09 februarie 2022 Comisia metodică Discipline de Cultură Generală a organizat atelierul de lucru cu tematica: ”PROIECTAREA ÎNVĂȚĂRII LA DISTANȚĂ ȘI COMUNICAREA DIGITALĂ” .

    Atelierul a urmărit diseminarea bunelor practici privind îmbinarea armonioasă a competențelor digitale ale cadrelor didactice și impactul acestora în formarea profesională a elevilor. Agenda atelierului a inclus: crearea noilor instrumente online de învățare, partajarea resurselor didactice, discuții axate pe probleme actuale și subiecte de interes comun legate de dezvoltarea competențelor digitale din perspectiva asigurării calității. Prin exemple practice de utilizare a tehnologiilor digitale în organizarea și desfășurarea activității didactice au venit colegele Vera Miron, profesoară de Matematică; Lucia Aculov, profesoară de Chimie și Fizică; Ala Mihailov, profesoară de Biologie; Ludmila Barba, profesoară de Bazele antreprenorialului și Marcela Lebediuc, șefa secției didactice.

      În cadrul atelierului directorul instituției Vitalii Belîi a mulțumit participanților, reiterând importanța asigurării unui proces de instruire la distanță de calitate, diseminarea bunelor practici, metodelor de instruire abordate în cadrul evenimentului cu colegii de la disciplinele de profil.

Articole similare

Activităţi şi evenimente

OMAGIU PENTRU MARELE POET BASARABEAN GRIGORE VIERU

        Omagiu pentru marele poet basarabean Grigore Vieru la Școala Profesională nr.2 din Chișinău. Vitalie Belîi, directorul instituției, a menționat că Grigore Vieru este prezent în viața noastră prin opera sa, prin cântecele sale,

Activităţi şi evenimente

TÂRGUL IDEILOR DE AFACERI

Ești curios să-ți găsești ideea de afaceri?Vreai să știi cum să parcurgi drumul de la ideație la inovație?Cum să comunici cu publicul?Cum să te finanțezi și să te promovezi?Vino la Școala Profesională nr.2 din Chișinău,

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *