Distribuie aceasta noutate

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

     Neîndoielnic, eficienţa actului comunicativ, ca act ce aparţine domeniului relaţiilor interpersonale, depinde de raporturile concrete zilnice, menţinute de o atitudine conservatoare, de o corelare a obiectivelor educaţiei, ce devine imperios necesară pentru perfecționarea acestei relații .

     

 În acest sens, la data de 22.03.2022, directorul-interimar al Instituției, Vitalie Belîi, a organizat o discuție-dezbatere cu genericul:  

AM O ÎNTREBARE?

Actanții principali fiind membrii Consiliului Elevilor împreună cu Elevii Instituției. Într-un mod deosebit de degajant au fost puse în discuție subiecte ce vizează îmbunătățirea demersului educațional, care ar fi cele mai relevante soluții pentru prevenirea absenteismului școlar, dorința și necesitatea unui proces bazat pe calitatea studiilor? Antrenarea elevilor în asemenea activități facilitează întro modalitate integrarea lor mai lesne în procesul educativ dezvoltând astfel spiritul reflexiv și competitiv al elevilor, dezvăluindu-le cele mai desăvârșite aptitudini, promovând spiritul de competitivitate și comunicare interpersonală. Un scop bine determinat a fost discuția întru soluționarea unor divergențe apărute pe parcursul studiilor și soluționarea acestora prin mijloace eficace și în interesul elevilor pentru o mai bună pregătire și angajare în câmpul muncii. Cu siguranță feedback-ul activ și eficient a amplificat abordarea și consolidarea tematicii propuse, relaționarea cu elevii în cadrul acestei activități a demonstrat că, comunicarea reprezintă cea mai importantă modalitate de a crea o relație pozitivă, iar subiectele abordate au permis elevilor să determine nivelul de formare și dezvoltare a competențelor sale profesionale.

Articole similare

Activităţi şi evenimente

CEL MAI BUN PLAN DE AFACERI

      Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova și Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) au organizat cea de-a X-a ediții a concursului național „Cel mai bun plan de afaceri”.

Activităţi şi evenimente

Parteneri

Multumim METRO Moldova, partenerul, susținătorul devotat al scolii noastre, promotor consecvent al culturii gastronomice din țară.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *