COMUNICAREA ASERTIVĂ DESCHIDE CALEA SPRE SUCCES

Distribuie aceasta noutate

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Asertivitatea înseamnă să fii pregătit pentru ceea ce vrei să obții.

       Înseamnă să știi foarte clar ce nevoi ai. Înseamnă confruntare și cere foarte mult curaj. Unii spun ca este greu sa fii asertiv, alții, prin stilul lor propriu, spun că este foarte ușor.

       Obiectivul  comunicării asertive nu este sa învingi. Obiectivul este să rezolvi problemele și sa obții maximum de rezultate. Despre asertivitate și calea spre succes dl Vitalie Belîi, directorul IPȘP NR.2 și Gherman Diana psihologul instituției le-au vorbit membrilor Consiliului Național al Elevilor din Învățământul Profesional Tehnic în cadrul  în cadrul Workshop-ului : Comunicarea asertivă deschide calea spre succes, organizat  în cadrul atelierelor de către  Ministerul Educației și Cercetării al RM, în  perioada 15-17 noiembrie 2023, la Centrul Republican pentru Copii și Tineret ,,Artico”.

Articole similare

Activităţi şi evenimente

CARAVANA PROFESIILOR

      Dificultatea tinerilor de a-și alege o carieră pe care să o urmeze în viitor reprezintă una dintre marile dileme ale societății. Informarea și consilierea elevilor, familiarizarea acestora cu cerințele pieței muncii, identificarea oportunităților pentru

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *