COTIDIAN. EVENIMENT DE IMPACT PENTRU INSTITUȚIE ÎN DOMENIUL TURISMULUI.

Distribuie aceasta noutate

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
         La 1 noiembrie 2023, Școala Profesională nr.2 din Chișinău cu suportul Proiectul USAID Competitivitate și Reziliență Rurală și în colaborare cu Federația Agricultorilor din Moldova a găzduit un atelier de lucru cu privire la cartografierea direcțiilor prioritare de intervenție pentru îmbunătățirea procesului educațional în domeniul turismului.
        Unul dintre obiectivele Proiectului este dezvoltarea forței de muncă din sectorul turismului prin susținerea instituțiilor de învățământ profesional tehnic pentru îmbunătățirea procesului educațional. Proiectul USAID Competitivitate și Reziliență Rurală are scopul de a stimula restabilirea durabilă și complexă a Republicii Moldova, cauzată de criza regională.
         În comun cu administrația Școlii și cu cadrele didactice au fost identificate un șir de necesități, dar și acțiuni care ar contribui la dezvoltarea sistemului de învățământ în general și a Școlii profesionale nr. 2 în mod special.
         În cadrul atelierului a fost pus în discuție principalele aspecte evidențiate în procesul de cartografiere, precum și activități de soluționare a acestora.
Pentru a eficientiza procesul de lucru au participat și reprezentanți ai sectorului turismului, care au exprimat disponibilitatea de a contribui la dezvoltarea de noi parteneriate dintre instituție și sector și a procesului educațional aferent domeniului.

Articole similare

Activităţi şi evenimente

CARAVANA PROFESIILOR

      Dificultatea tinerilor de a-și alege o carieră pe care să o urmeze în viitor reprezintă una dintre marile dileme ale societății. Informarea și consilierea elevilor, familiarizarea acestora cu cerințele pieței muncii, identificarea oportunităților pentru

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *