O istorie de succes a Şcolii Profesionale nr.2 în cadrul zilei învăţământului dual din Moldova

Distribuie aceasta noutate

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Şcoala Profesională nr. 2 din mun. Chișinău a răspuns promt provocării de a se implica în organizarea procesului de formare profesională în sistemul dual.

Astfel, astăzi – 25 noiembrie 2018 – de ziua învăţământului dual am fost alături de partenerii noştri: agenții economici cu care ne-am asumat responsabilități de organizare a învățământului dual – SC ”Panilino” cu care am pilotat instruirea cofetarilor, Compania FIDESCO (vânzători), Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Camera de Comerț și industrie a Republicii Moldova, Comitetul sectorial pentru formarea profesională în comerţ, hoteluri şi restaurante din Moldova, Proiectul GIZ ”Reforma structurală VET în Republica Moldova!

În cadrul evenimentului elevii, ghidați de maiștri au reuşit să surprindă plăcut publicul prin ceea ce ştiu să facă cel mai bine: parada uniformelor, expoziția ambalajelor decorative, carving în legume, master class de cofetărie.

Prin intermediul activităților educaționale de acest gen și prin formarea profesională organizată în cadrul școlii se oferă posibilitatea elevilor de a beneficia de educație la cele mai înalte standarde prin dezvoltare armonioasă, manifestare deplină a propriei personalităţi.

Articole similare

Activităţi şi evenimente

ATELIERS DE FORMATION CONTINUE

Le Bureau National de l’Agence Universitaire de la Francophonie en République de Moldova a organisé des ateliers de formation continue à destination des enseignants de français : ”Travailler des documents authentiques en classe de FLE ”et

Activităţi şi evenimente

COMUNICAREA ASERTIVĂ DESCHIDE CALEA SPRE SUCCES

Asertivitatea înseamnă să fii pregătit pentru ceea ce vrei să obții.        Înseamnă să știi foarte clar ce nevoi ai. Înseamnă confruntare și cere foarte mult curaj. Unii spun ca este greu sa

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *