Distribuie aceasta noutate

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Astăzi Şcoala Profesională nr.2 a găzduit Atelierul de lucru pentru bucătarii din instituțiile de educație timpurie cu genericul: “Alimentația – o poartă deschisă spre sănătatea copiilor”.  Activitatea este destinată unui grup de bucătari din instituţiile de educaţie timpurie din capitală şi are drept finalitate promovarea alimentaţiei sănătoase în grădiniţele de copii, axate pe consumul fructelor şi legumelor de sezon.

În cadrul activității au fost organizte două master-classuri: Tehnici de preparare a preparatelor culinare și Tehnici de preparare a preparatelor de patiserie. 
Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Direcția generala educație, tineret și sport.

Ne-am propus șă punem în valoare talentul culinar al bucătarilor din grădinițe, având convingerea că meniul standard poate fi abordat cu creativitate și profesionalism.

Mulțumim tuturor pentru implicare. Apreciem aportul echipei de implementare a proiectului, bucătarilor maeștri: Coralia Babcenco, director adjunct pentru instruirea practică şi producere, Angela Grama, şef comisie metodică, Ludmila Cebotari, şef secţie Profil tehnologic, Nadejda Gangur şi Maria Fisticanu, maiştri instructori care au deschis cu dedicație poarta spre alimentația corectă a copiilor.
Bucătarii care au beneficiat de aceste master-classuri reprezintă instituţiile de educaţie timpurie nr. 139, 123, 98, 119, 183, 185, 167, 210, 227, 32, 135, 225, 199, 25 şi 5. 

Acest atelier a fost posibil graţie acordului de colaborare nr. 13 din data de 24.09.2018 dintre Direcţia generală educaţie, tineret şi sport a Consiliului Municipal Chişinău şi Şcoala Profesională nr. 2.

Articole similare

Activităţi şi evenimente

ATELIERS DE FORMATION CONTINUE

Le Bureau National de l’Agence Universitaire de la Francophonie en République de Moldova a organisé des ateliers de formation continue à destination des enseignants de français : ”Travailler des documents authentiques en classe de FLE ”et

Activităţi şi evenimente

COMUNICAREA ASERTIVĂ DESCHIDE CALEA SPRE SUCCES

Asertivitatea înseamnă să fii pregătit pentru ceea ce vrei să obții.        Înseamnă să știi foarte clar ce nevoi ai. Înseamnă confruntare și cere foarte mult curaj. Unii spun ca este greu sa

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *