Distribuie aceasta noutate

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

     După o zi încordată ,cu lecții și laboratoare și început de săptămână, luni 18.12.2023, în incinta Școlii Profesionale nr.2 din Chișinău s-a desfășurat  competiția sportivă Starturi vesele cu genericul „Împreună suntem forță”, ceea ce a fost o surpriză plăcută pentru elevi, adversarii lor fiind echipa de profesori. Această activitate a urmărit dezvoltarea continuă a calităților motrice de  bază și armonizarea relațiilor între elevi și dascălii lor.     Competiția sportivă a fost organizată  de către profesorul de educație fizică, Alexandru Filipenco. Au fost formate două echipe: echipa elevilor „LEGEA”, căpitanul Vitalin Frăsinescu, grupa 23/8 B și echipa cadrelor didactice „CURAJOȘII” conduși de căpitanul Vitalie Belîi, director,  care au  avut de trecut prin probe uluitoare, demonstrând că sunt sportivi buni, coechipieri uniți, oameni plini de energie, cu un spirit sănătos al umorului și de competiție.

      Concursul a inclus șapte probe sportive, care nu au fost alese la întâmplare, ci au avut drept scop comunicarea eficientă între membrii echipei, luarea deciziilor corecte, lucrului în echipă, dezvoltarea atenției și a vitezei.  Distracția și energia pozitivă a dominat sala sportivă.  

      Starturile vesele au culminat cu înmânarea diplomelor pentru ambele echipe conform clasificărilor efectuate de juriu.

          La baza structurării acestui eveniment, stă faptul că, datorită bunei organizări și participării active a elevilor şi profesorilor, s-a dezvoltat un real spirit competițional, un spirit sănătos și de echipă .

Articole similare

Activităţi şi evenimente

CARAVANA PROFESIILOR

      Dificultatea tinerilor de a-și alege o carieră pe care să o urmeze în viitor reprezintă una dintre marile dileme ale societății. Informarea și consilierea elevilor, familiarizarea acestora cu cerințele pieței muncii, identificarea oportunităților pentru

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *