Distribuie aceasta noutate

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

      Două eleve din Școala Profesională nr.2, Tacu Dumitrița și Calmațui Ionela grupa 22/21 BRC ,au participat la activitatea : Gouter de Noel , organizată de AUF Moldova în colaborare cu  Lectoratul FLE la data de 19.12.2023, dedicată tinerilor francofoni din universitățile membre ai AUF Moldova  și Școlile Profesional Tehnice cu filieră francofonă. Obiectivul Activității a fost celebrarea finalizării semestrului de studii si întâmpinarea sărbătorilor de iarnă.

       Elevele au participat la activitatea francofonă alături  de profesoara Valentina Neagu și de studenții de la universitățile din republica Moldova: UTM, Universitatea de Stat  Ion Creangă si altele  pentru a vorbi , a discuta, a-si exprima emoțiile , opiniile , a comunica  în limba franceză, a se juca, a crea diferite situații de sărbătorile de Crăciun și de Anul Nou.

      A fost o activitate care a înaripat și a entuziasmat toată lumea participantă inclusiv și elevele SP nr.2 care  s au întors încântate, încărcate de emoții plăcute de a comunica cu studenți străini , purtători de limba franceză dar  și cu studenții francofoni din Moldova.

       Programele de concurs și jocurile francofone au fost animate de trei lectori FLE: Hugo Poteloin, Aymeric Mombrun et Luana Penedo da Silva.

La finalul activității au fost cadouri, premii și mici surprize.

       Aducem sincere mulțumiri organizatorilor acestui eveniment frumos: AUF Moldova și Lectoratul FLE.

Articole similare

Activităţi şi evenimente

CARAVANA PROFESIILOR

      Dificultatea tinerilor de a-și alege o carieră pe care să o urmeze în viitor reprezintă una dintre marile dileme ale societății. Informarea și consilierea elevilor, familiarizarea acestora cu cerințele pieței muncii, identificarea oportunităților pentru

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *