Cei mai buni la proba individuală în cadrul Campionatului Național Gastronomic pentru Juniori, ediția a VI-a.

Distribuie aceasta noutate

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Rezultatele obținute de elevii Școlii Profesionale nr.2, mun. Chișinău  în bătălia din 12 mai 2022 la Campionatului Gastronomic pentru Juniori desfășurat în cadrul instituției.  

FELICITĂRI CÂȘTIGĂTORILOR COMPETIȚIEI:

Aurul pentru Proba Individuală – Brutar

Sîrbu Doina

Aurul pentru Proba Individuală – Cofetar

Hoitu Violeta

Aurul pentru Proba Tema de acasă

Bordeniuc Daniela

Bogos Gabriel

Bronzul pentru proba Cutia Magică 

Camensciuc Damian

Tulbu Nicolai

Sîrbu Cristian

Bravo! Cadrelor didactice implicați în campionat, pentru  performanțe deosebite și rezultate remarcabile ale discipolilor .

Mulțumim organizatorilor „Campionatului Gastronomic pentru Juniori” a celei de-a șasea ediții pentru susținere: Ministerului Educației și Cercetării, Compania METRO Cash & Carry, Comitetul Sectorial pentru Formarea Profesională în Comerț, Hoteluri și Restaurante din Moldova, Asociația Obștească Educație pentru Dezvoltare, Fundația Liechtenstein Development Service, Casa Rinaldi Moldova, Compania Telemar, Studioul Ghaidash&Co design, Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri.

Articole similare

Activităţi şi evenimente

CARAVANA PROFESIILOR

      Dificultatea tinerilor de a-și alege o carieră pe care să o urmeze în viitor reprezintă una dintre marile dileme ale societății. Informarea și consilierea elevilor, familiarizarea acestora cu cerințele pieței muncii, identificarea oportunităților pentru

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *