Cei mai buni la proba individuală în cadrul Campionatului Național Gastronomic pentru Juniori, ediția a VI-a.

Distribuie aceasta noutate

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Rezultatele obținute de elevii Școlii Profesionale nr.2, mun. Chișinău  în bătălia din 12 mai 2022 la Campionatului Gastronomic pentru Juniori desfășurat în cadrul instituției.  

FELICITĂRI CÂȘTIGĂTORILOR COMPETIȚIEI:

Aurul pentru Proba Individuală – Brutar

Sîrbu Doina

Aurul pentru Proba Individuală – Cofetar

Hoitu Violeta

Aurul pentru Proba Tema de acasă

Bordeniuc Daniela

Bogos Gabriel

Bronzul pentru proba Cutia Magică 

Camensciuc Damian

Tulbu Nicolai

Sîrbu Cristian

Bravo! Cadrelor didactice implicați în campionat, pentru  performanțe deosebite și rezultate remarcabile ale discipolilor .

Mulțumim organizatorilor „Campionatului Gastronomic pentru Juniori” a celei de-a șasea ediții pentru susținere: Ministerului Educației și Cercetării, Compania METRO Cash & Carry, Comitetul Sectorial pentru Formarea Profesională în Comerț, Hoteluri și Restaurante din Moldova, Asociația Obștească Educație pentru Dezvoltare, Fundația Liechtenstein Development Service, Casa Rinaldi Moldova, Compania Telemar, Studioul Ghaidash&Co design, Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri.

Articole similare

Activităţi şi evenimente

ATELIERS DE FORMATION CONTINUE

Le Bureau National de l’Agence Universitaire de la Francophonie en République de Moldova a organisé des ateliers de formation continue à destination des enseignants de français : ”Travailler des documents authentiques en classe de FLE ”et

Activităţi şi evenimente

COMUNICAREA ASERTIVĂ DESCHIDE CALEA SPRE SUCCES

Asertivitatea înseamnă să fii pregătit pentru ceea ce vrei să obții.        Înseamnă să știi foarte clar ce nevoi ai. Înseamnă confruntare și cere foarte mult curaj. Unii spun ca este greu sa

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *