Distribuie aceasta noutate

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

ANUNŢ

Joi, 31 ianuarie 2019, va avea loc evenimentul de lansare a proiectului “Dezvoltarea rezilienței față de exploatarea sexuală și comercială pentru adolescenții din cadrul școlilor profesionale”.
Evenimentul este organizat de către Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (CNPAC), în parteneriat cu Direcția secretariate permanente a Cancelariei de Stat, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, și cu suportul Ambasadei Olandei.
Proiectul urmează a fi implementat până în iunie 2020, în 10 școli profesionale din țară. În cadrul activităților tinerii vor fi sensibilizați și își vor dezvolta reziliența față de abuz, exploatare sexuală și trafic de ființe umane, fiind asigurați cu materiale informative și cu acces la programele de asistență și protecție. De asemenea, profesioniștii care lucrează cu adolescenții cu vulnerabilitate sporită vor avea acces la informație și resurse utile pentru o implementare eficientă a politicii în domeniul respectiv.

Lansarea va avea loc în prezența reprezentanților Cancelariei de Stat, Ministerului de resort, Comisiilor teritoriale pentru combaterea traficului de ființe umane, a conducerilor celor 10 școli profesionale în care va fi implementat proiectul, psihologilor care vor fi antrenați în programele de instruire, elevilor.

Evenimentul se va desfășura în incinta Școlii Profesionale nr. 2 din Chișinău, str. Ion Creangă, 59, începând cu ora 11:00.

Articole similare

Activităţi şi evenimente

CARAVANA PROFESIILOR

      Dificultatea tinerilor de a-și alege o carieră pe care să o urmeze în viitor reprezintă una dintre marile dileme ale societății. Informarea și consilierea elevilor, familiarizarea acestora cu cerințele pieței muncii, identificarea oportunităților pentru

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *